Liječnici savjetuju 26-godišnjoj tenisačici da završi karijeru. Ona to odbija

Foto: EPA

SJAJNA španjolska tenisačica Paula Badosa (26) trenutno prolazi kroz najteži period karijere. U razgovoru za španjolsku Cadenu SER otkrila je da liječnici od nje traže da hitno zaključi karijeru i prestane s profesionalnim bavljenjem tenisom, ali i da ona to odbija.

"Doktori me traže da više ne igram tenis jer sam više od godinu dana bila van terena. Ako ne mogu igrati na visokom nivou, neću se ni baviti tenisom. Rekli su mi da je jedino rješenje da prestanem, ali sve sam ideje o prestanku igranja dosad odbila", rekla je Badosa.

Badosa je na vrhuncu karijere bila druga tenisačica svijeta, osvojila je i četiri WTA titule, ali u posljednjih godinu i pol ima velikih problema s ozljedama. Prvo ju je mučio aduktor, a onda je teško ozlijedila i leđa, do mjere da joj je nastavak karijere upitan.

Otkrila je i da su joj trebale svakodnevne injekcije samo kako bi mogla normalno funkcionirati izvan sporta. Savjete liječnika odbija poslušati, a trenutno je 27. tenisačica svijeta jer je nakon oporavka zaredala s nekoliko dobrih rezultata. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.