Miro Bilan o odlasku Lovrića iz Osijeka: Da igram FM i vodim Hajduk...

Foto: EPA/Sanjin Strukic/PIXSELL

KRISTIJAN LOVRIĆ (28) više nije igrač Osijeka. Objavio je to klub u četvrtak na službenim kanalima. Tu je vijest na društvenoj mreži X komentirao i nekadašnji hrvatski košarkaški reprezentativac Miro Bilan. "Da igram FM i da vodim Hajduk...", napisao je Bilan na objavu da je Lovrić opet slobodan igrač.

Bilan danas ima 35 godina te već neko vrijeme ne igra za hrvatsku reprezentaciju. Ipak, vrlo dobar je prošle sezone bio u talijanskoj ligi za Bresciju, s kojom je osvojio treće mjesto u regularnoj sezoni. Centar visok 213 centimetara inače je aktivan na X-u, na kojem komentira sportska događanja.

Kratica FM u njegovom statusu odnosi se na kultnu videoigru Football Manager, u kojoj igrači mogu preuzeti vodstvo nad nekim nogometnim klubom te skautirati, dovoditi i prodavati igrače, slagati momčad, taktiku te obavljati sve djelatnosti vezane za upravljanje klubom.

Drugi najskuplji ulazni transfer u povijesti Osijeka

Kad je u veljači 2022. iz Gorice stigao u Osijek za 1.7 milijuna eura, Lovrić je postao drugi najskuplji ulazni transfer u povijesti kluba. Samo je Ramon Mierez plaćen više, 2.5 milijuna eura. Ipak, Lovrić nikad nije ispunio očekivanja navijača i struke.

U dresu Osijeka je skupio više kartona nego golova. Lovrić je zaradio 15 žutih i jedan crveni karton, a zabio 11 golova i upisao jednako toliko asistencija. Osijek ga je prošlog ljeta htio poslati na posudbu, a na zimu su se za njega raspitivali predstavnici ruskog Sočija, no službena ponuda nikada nije stigla. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.