Srbi: Može li Zvezda kao zagrebački Dinamo?

Foto: Epa

DINAMO je napravio ogroman korak prema glavnoj fazi Lige prvaka nakon što je u utorak na Maksimiru svladao azerbajdžanski Qarabag 3:0 u prvoj utakmici play-offa elitnog klupskog natjecanja. Junaci Dinamove pobjede bili su Marko Pjaca, strijelac prvog gola u 29. minuti, i Sandro Kulenović, koji je ušao s klupe u 63. minuti, a onda zabio u 75. i 80. za uvjerljivu pobjedu hrvatskog prvaka. Uzvratna utakmica igra se sljedeću srijedu, 28. kolovoza, u Bakuu.

I dok je Dinamo ostvario najuvjerljiviju pobjedu od svih parova doigravanja za grupnu fazu Lige prvaka, Crvena zvezda je u prvoj utakmici play-offa izgubila u Norveškoj 2:1 od Bodo/Glimta, a rezultatom može biti presretna jer su Norvežani bili puno bolja momčad.

Srbi žele ponoviti rezultat Dinama

Navijači Zvezde se nadaju da prvak Srbije može ponoviti uspjeh Dinama koji je prije dvije godine, također u play-offu Lige prvaka, nadoknadio 0:1 protiv Bodo/Glimta. Dinamo je tada nakon produžetaka slavio 4:1, a posebno se pamte škarice Brune Petkovića za 2:0.

''Zagrepčani su uspjeli, a sada je na potezu Zvezda. Zadatak je jasan: drastično popravljanje utiska iz prvog meča i plasman u Ligu prvaka'', piše srpski Sportklub u tekstu pod naslovom: ''Može li Zvezda kao zagrebački Dinamo?''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.