U SAD-u ubile čovjeka pa mu odsjekle palac kako bi mogle ukrasti novac s računa

Ilustracija: EPA

Palac čovjeka koji je ubijen u Washingtonu odsječen je i iskorišten za krađu novca, priopćila je policija. 53-godišnji Fasil Teklemariam pronađen je mrtav u svojoj spavaćoj sobi u travnju. Imao je nekoliko posjekotina na nogama i posjekotinu na desnoj ruci, a desni mu je palac bio odstranjen.

Policija je uhitila 19-godišnju Audrey Denise Miller i 22-godišnji Tiffany Taylor Gray. Istražitelji vjeruju kako je 19-godišnjakinja ubila žrtvu. Svjedok je policiji ispričao kako je ubijeni muškarac bio "sugar daddy" 22-godišnje Taylor Gray.  

Miller uhićena 21. lipnja, a Gray 1. srpnja

Pronađeni su dokazu koji ukazuju kako su na mjestu zločina korištena sredstva za čišćenje. Sigurnosne kamere snimile su uhićene djevojke te dvojicu muškaraca kako ulaze i izlaze iz zgrade u kojoj je živio Teklemariam.

Istražitelji smatraju da su djevojke i muškarci sa snimke iskoristili žrtvin ključ kako bi ušli u stan i uzeli nekoliko predmeta, uključujući elektroniku i satove. Prema policiji, Gray i Miller iskoristile su odsječeni palac žrtve kako bi se prijavili na bankovnu aplikaciju i uzeli novac s računa. 

Gray je s ukradenim novcem plaćala Uber, marihuanu i alkohol. Policajci su uhitili Miller 21. lipnja, a optužena je za ubojstvo prvog stupnja. Nalazi se u pritvoru gdje čeka pripremno ročište. Gray je uhićena 1. srpnja, te ju se također tereti za ubojstvo prvog stupnja.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.