Oroslavje je dobilo novu i ne bilo kakvu slastičarnicu. Jučer je otvorena Gibanica
FILIP MATOK, mladi pastry chef, jučer je u svom rodnom Oroslavju otvorio slastičarnicu Gibanicu. Inače, Gibanica već postoji i u Zagrebu, u Branimirovoj ulici nedaleko od Glavnog kolodvora.
Slastičar koji se zanatu učio od slavne Petre Jelenić prvu je, zagrebačku Gibanicu otvorio krajem prošle godine i glavni mu je cilj, kako nam je rekao, oživjeti tradicionalne kolače, ali u isto vrijeme ponuditi ljudima nešto što je u trendu modernog slastičarstva.
Svakako ćemo do Oroslavja skoknuti što prije, a do tada pečemo mađaricu po Filipovom receptu koji nam je dao nedavno. OVDJE je.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati