Amerikanka ljetovala u Hrvatskoj i otkrila koja ju je hrana posebno oduševila

Foto: Shutterstock/Instagram

ERIN FANG influencerica je koja stoji iza Instagram i TikTok profila The Little Basket, a iz dana u dan svojim pratiteljima, kojih broji gotovo 270 tisuća, objavljuje savjete o putovanjima. Ova je Amerikanka već obišla dobar dio svijeta, a na putovanju Europom svratila je i do Hrvatske.

Tako je objavila jedan video u kojemu daje savjete što sve posjetiti u Hrvatskoj ako imate samo tjedan dana, pa je, između ostalog, navela gradove poput Dubrovnika, Splita i Pule, a u drugom je videu izdvojila neke stvari za koje bi voljela da je saznala prije putovanja u Hrvatsku.

>> Kanadski par proveo 14 dana u Hrvatskoj, a Hrvate šokirao način na koji jedu ćevape

"Preskočite Dubrovnik"

Video je nazvala "Stvari za koje bih voljela da su mi društvene mreže rekle prije posjeta Hrvatskoj", a odmah je na početku navela da bi turisti možda ipak trebali preskočiti Dubrovnik zbog velikih gužvi, koje se i vide na njezinom videu.

"U posljednje dvije godine cijene su se ovdje povećale za gotovo 30 posto, a budući da gotovo svaka američka aviokompanija ima direktan let do Dubrovnika, ovdje su stvarno velike gužve", rekla je i savjetovala svojim pratiteljima, redom Amerikancima, da umjesto Dubrovnika radije posjete Pulu ili Crnu Goru za slično iskustvo, ali niže cijene.

@thelittlebasketco Save this for your trip to Croatia #croatia #dubrovnik #pula ♬ original sound - Erin Fang | thelittlebasket

Oduševljena tartufima i maslinovim uljem

Erin se osvrnula i na ponudu hrane u Hrvatskoj, a ovdje su ju posebno oduševili tartufi i maslinovo ulje.

"Kada pomislite na tartufe i maslinovo ulje, Hrvatska vjerojatno nije prva zemlja koja vam padne na pamet, ali moram reći da sam ovdje probala neka od najboljih maslinovih ulja i tartufa, i to sve za vrlo razumnu cijenu", istaknula je ona.

Na kraju je spomenula i da u Hrvatskoj ne trebate nužno auto kako biste se kretali od jedne točke do druge, već da su svi gradovi jako dobro povezani autobusnim linijama, ali i trajektima, ako želite posjetiti i neke otoke.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.