Žena pokazala kako pravi kajganu, ova tehnika vam sigurno nije pala na pamet

Foto: Shutterstock

MEKANA, kremasta i ukusna, kajgana je čest izbor za doručak, a u nju možete dodati svašta, od povrća do slanine. Svatko ima neke vlastite preferencije kad je kajgana u pitanju, no većina će se složiti da je najbolja kad nije prejako pečena i kad je lagana i pahuljasta.

Sada je jedna tiktokerica podijelila svoj način pripreme savršeno pahuljaste kajgane, no nisu svi oduševljeni ovom tehnikom. Ona, naime, kajganu priprema tako da jaja, nakon što ih izmuti, ulije u kipuću vodu i tako ih kuha uz lagano miješanje.

"Nemoguće je prekuhati jaja"

"Ulijte izmućena jaja u kipuću vodu, pustite ih da se kuhaju, a zatim ih lagano promiješajte. Kad završite, dobit ćete najpahuljastiju kajganu", rekla je u svom videu i to usporedila s pripremom kineske juhe, koja uključuje ulijevanje izmućenih jaja u pileću juhu. 

"To je kao da pravite juhu s jajima, ali zapravo pripremate kajganu", rekla je i dodala da je na ovaj način gotovo nemoguće prekuhati jaja te da će kajgana svaki put ispasti savršeno lagana i pahuljasta. No ovaj način pripreme kajgane nije svima sjeo.

@lilsipper_official Lmk what you think! 🤌 #scrambledeggs #scramble #eggs ♬ original sound - Lilsipper

Većina ljudi smatra da je ovo grozna ideja i nikad to neće probati. "Gledam dok to radiš i plačem", "Samo zato što možeš to raditi, ne znači da bi i trebala", "Jaja su preskupa da bi se radile ovakve stvari", samo su neki od komentara začuđenih pratitelja.

Ipak, drugi smatraju da je ovo odličan način pripreme kajgane za ljude koji izbjegavaju ulje. Što vi mislite, biste li ikad probali napraviti kajganu u kipućoj vodi?

>> Imamo recept za kajganu kakvu je jela kraljica Elizabeta II., tajna je u dva sastojka

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.