Franka i Ćorluka slave šestu godišnjicu braka, pjevačica pokazala kako su proslavili

Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave šestu godišnjicu braka.

32-godišnja pjevačica na Instagramu je otkrila kako su proslavili ovaj važan dan. Par je, naime, bio na koncertu grupe Coldplay u Düsseldorfu.

"Šesta godišnjica na Coldplayu. Neka nam cijela bude ovako šarena, sretna i rasplesana kao sinoć", napisala je Franka na društvenoj mreži uz fotografiju na kojoj ona i Vedran poziraju na stadionu.

Upoznali se prije 12 godina

Par se upoznao 2012. godine na Zrću i tada je počela njihova ljubavna priča. Tog lipnja 2012. godine klubovi sa Zrća medijima su slali priopćenja o poznatim gostima koji su kod njih tulumarili. Jedan se klub pohvalio imenima Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, a ostalo je povijest.

Vedran je došao u Novalju na odmor nakon ispadanja hrvatske reprezentacije s Eura 2012. godine, a taman je u to vrijeme tamo bila i Franka, koja je nekoliko tjedana ranije prekinula vezu s Lukom Tomašem iz benda KinoKlub. Tada su mediji pomno pratili sve oko Vedrana i Franke. 

Vjenčali se u Balama

Mjesec i pol kasnije upoznao je Frankinu obitelj, a fotografiju iz njezinog rodnog Labina objavio je na Facebooku i time odmah dao do znanja da je veza ozbiljna. "Ne znam jesam li pronašao srodnu dušu, ali pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe", rekao je Ćorluka 2013. godine za domaće medije. 

U srpnju 2018. godine Franka i Vedran su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama. Slavlje su nastavili na imanju Meneghetti. Vedran je za kuma odabrao svojeg brata Hrvoja.

Zajedno imaju dvoje djece - u siječnju 2020. godine dobili su sina Viktora, a početkom studenoga 2022. Franka je rodila djevojčicu Gretu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.