Hawk tuah cura se požalila na poruke koje joj šalju muškarci: "Jezivo"

Foto: Instagram

Haliey Welch (21) poznatija kao hawk tuah cura ispričala je što joj najčešće traže preko Instagram DM-ova. Tvrdi da joj se najčešće javljaju muškarci koji od nje traže fotke stopala, piše TMZ. Rekla je da su poruke poprilično jezive te je poručila da nije zainteresirana za prodaju fotografija stopala.  

Podsjetimo, Heliey je djevojka iz malog gradića u Tennesseeju, koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet.

Bacila se u biznis

Nakon iznenadne slave, Haliey je angažirala menadžera i odvjetnika te sada sa svojim timom želi izvući najbolje iz ove situacije. Njezin odvjetnik Christian Barker rekao je da je sada najvažnije da njihov sljedeći korak bude logičan. "Imat će na stolu nekoliko televizijskih opcija bez scenarija, kao i masovnu prodaju mercha s natpisom Hawk Tuah '24", rekao je.

Ona i njezin tim osnovali su tvrtku pod nazivom 16 Minutes, čiji je logo sokol s kaubojskim šeširom. Forster je rekao da će ljudi tako znati da kupuju njezinu robu, a ne krivotvorinu.

Prije viralnog TikToka, Haliey nije imala društvene mreže stoga su počeli kružiti razni lažni profili koji su skidali njezine fotografije s društvenih mreža njezinih prijatelja. No, Haliey je sada napravila svoj Instagram profil koji trenutačno ima više od 1.5 milijuna pratitelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.