Ivana Vida bila je Kraljica Hrvatske. Ovako je tada izgledala

Foto: Igor Kralj/Nel Pavletic/Sanjin Strukic/PIXSELL

Dokapetan Vatrenih Domagoj Vida oprostio se od igranja za hrvatsku reprezentaciju. O tome je obavijestio predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića i izbornika Zlatka Dalića, a potom se od javnosti i navijača oprostio prigodnim pismom. To znači i da na tribinama više nećemo tako često susretati njegovu lijepu suprugu Ivanu.

Naime, Ivana Vida je mnogima jedna od najatraktivnijih supruga nogometaša, a to su potvrdile i mnogobrojne lente koje je osvojila na izborima ljepote.

Od plavuše je postala crnka

Rođena je u Metkoviću, a srednju školu završila je u Mostaru. Diplomirala je ekonomiju u Zagrebu. U Domagoja se zaljubila kada je imala 19 godina. U bračnu luku su uplovili 2017. godine u crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina u Umagu, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David. 

Osvojila je četiri lente

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te Kraljica Hrvatske. 

Ove godine proslavila je 30. rođendan

Početkom ove godine proslavila je 30. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu, a među uzvanicima su bili Marko Grubnić, Marta Fernandes, Iva Radić, Dragana Stanić, Davor Grgin... Goste su tijekom večeri zabavljali srpska pjevačica Ana Bekuta i Lexington band. Za svoju zabavu Ivana je odjenula bijeli kombinezon s detaljima od čipke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.