Kate fotkala Charlotte i Louisa kako gledaju utakmicu dok je George bio na stadionu

Foto: EPA/Instagram

Princ i princeza od Walesa pohvalili su po završetku Europskog nogometnog prvenstva engleski "timski rad, hrabrost i odlučnost" te opisali Tri lava kao inspiraciju za sve, mlade i stare.

William i Kate podijelili su poruku upućenu izborniku Garethu Southgateu i njegovim igračima dan nakon poraza od Španjolske u finalu Eura 2024., s fotografijom svoje dvoje najmlađe djece, princeze Charlotte i princa Louisa, koji gledaju finale. Charlotte i Louis u dresovima Engleske sa svojim imenima i godinama (devet i šest) snimljeni su s leđa dok su sjedili ispred televizije tijekom utakmice.

Snimila ih je princeza Kate. Poruka Williama i Kate glasila je: "Engleska, tvoj timski rad, hrabrost i odlučnost bili su inspiracija za sve nas, mlade i stare. Čestitke Španjolskoj."

William i George bili na utakmici

William, koji je i predsjednik nogometne asocijacije FA, i njegov najstariji sin, princ George otputovali su u Berlin kako bi gledali pokušaj Engleske da osvoji titulu europskog prvaka, a William je nakon toga timu na društvenim mrežama poručio: "Ovaj put jednostavno nije bilo suđeno. Svi smo unatoč tome tako ponosni na vas. Naprijed."

Španjolska je pobijedila u finalu s 2:1, dok su Tri lava pala na posljednjoj prepreci u drugom izgubljenom finalu Europskog prvenstva zaredom. William i George su fotografirani kako skaču, grle se i navijaju nakon izjednačujućeg pogotka Colea Palmera koji je potaknuo nadu u pobjedu Engleske. Ali vidjelo ih se i u trenucima očaja kako se drže rukama za glavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.