Nara Smith nakon kreme za sunčanje napravila dezodorans. Ljudi pišu: "Sad je dosta"

Screenshot: TikTok

POZNATA tiktokerica Nara Smith ponovo je iznenadila i izazvala reakcije svojim pripravkom. Nakon kreme sa sunčanje koja je mnoge uznemirila, Nara je sa suprugom Luckyjem Smithom od kuhinjskih proizvoda napravila dezodorans.

"Došli smo s odmora te sam shvatila da više nemamo dezodoransa. Kad sam to spomenula Luckyju, rekao je da ćemo ga nabrzinu napraviti", poručila je Nara na početku videa.

@naraazizasmith we’re back home🫶🏽 #easyrecipes #fypツ #marriage #deodorant #fromscratch ♬ Just Give Me One More Day - Alej

Napravili su ga kombinacijom pčelinjeg voska, kokosovog ulja i maslaca, sode bikarbone i aru praha. Smjesu su podijelili u dva dijela i u jednu staviti ekstrakt lavande, a u drugu ekstrakt eukaliptusa.

"Nara, sad je dosta"

Video na TikToku ima preko 7 milijuna pregleda. "Od kreme za sunčanje do dezodoransa, smiješni ste", "Nara, sad je stvarno dosta", "Koliko je trgovina udaljena od vas?", "Ovi sastojci koštaju više nego jedan dezodorans", samo su neki od komentara ispod videa.

Podsjetimo, Nara je poznata po tome da gotovo sve kod kuće radi od nule - od hrane do higijenskih i kozmetičkih proizvoda. Tako je nedavno radila pastu za zube, hidratantnu kremu, a posljednje je objavila i recept za kremu za sunčanje, što nije oduševilo internet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.