Olmo ljubi lijepu Lauru, nakon utakmice objavila fotku s terena: "Više nego ponosna"

Foto: Instagram

26-godišnji španjolski nogometaš Dani Olmo je u finalu Europskog prvenstva napravio ključan potez, koji je njegovoj momčadi donio naslov. 

Španjolci su, naime, u finalu Eura igranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu s 2:1 pobijedili Englesku. Strijelci za Furiju su bili Nico Williams u 47. i Mikel Oyarzabal u 87. minuti. Za Englesku je zabio Cole Palmer u 73. minuti. Tijekom jednog opasnog napada Engleske, u kojem je gol Simona nekoliko puta bio meta udaraca, Olmo je odigrao ključnu ulogu jer je posljednji pokušaj Engleza očistio glavom s gol-linije te tako spasio svoju momčad.

Osim toga, Olmo je s još pet igrača podijelio titulu najboljeg strijelca Eura. Bivši igrač Dinama završio je Euro s naslovom prvaka, tri pogotka i dvije asistencije. Uz Olma, tri pogotka su postigli Nizozemac Cody Gakpo, Gruzijac Georges Mikautadze, Englez Harry Kane, Nijemac Jamal Musiala i Slovak Ivan Schranz.

Djevojka mu je velika podrška

Daniju je velika podrška u karijeri njegova djevojka Laura Schmitt. Par je vezu potvrdio početkom godine zajedničkom fotografijom na Instagramu. 

"Prije nego netko drugi objavi", napisala je Laura uz crno-bijelu fotku na kojoj par nasmijano pozira na ulici. Španjolski nogometaš u komentarima ispod fotke objavio je emotikon srca, a zatim podijelio objavu u svojem storyju. 

Lauru na Instagramu prati 174.000 ljudi, a nakon sinoćnje pobjede Španjolske objavila je fotografiju s Olmom na kojoj zajedno drže pehar. "Moj broj 1 (0). I više nego ponosna", napisala je u opis objave koju je u nekoliko sati lajkalo više od 80.000 ljudi. Fotografiju je objavila nakon što je vjerno pratila utakmicu s tribina.

Inače, Olmo je za Dinamo odigrao 124 utakmice, trenutačno igra za RB Leipzig, a krajem prošle godine primio je nagradu katalonskog dnevnika Sport za svoj humanitarni rad.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.