Sharon Stone (66) u neobičnoj kreaciji privukla poglede na festivalu u Italiji

Foto: EPA

Sharon Stone privukla je poglede na Taormina Film Festivalu u Italiji.

66-godišnja glumica stigla je u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Nosila je bijelu haljinu s motivom ruža i kapuljačom. Uz to je nosila laganu šminku. Njezine fotografije proširile su se društvenim mrežama, a obožavatelji su u komentarima pisali da "Sharon zna jako dobro izabrati outfit."

Na spomenutom festivalu dobila je zlatnu nagradu Cariddi za životno djelo. Ovo je bilo glumičino prvo pojavljivanje u Taormini od 1992. i tadašnje talijanske premijere Sirovih strasti, filma koji je Sharon donio svjetsku slavu. 

Nedavno rekreirala svoju ikoničnu scenu

Inače, Sharon Stone je nedavno rekreirala svoju ikoničnu scenu ispitivanja iz erotskog klasika Sirove strasti na snimanju kampanje donjeg rublja. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u crvenom čipkastom donjem rublju, 32 godine nakon što je glumila seksi ubojicu Catherine Tramell. U poznatoj sceni ispitivanja u Sirovim strastima njezin lik ispituje policija.

Usred bombardiranja pitanjima, Catherine ih omete kada prekriži noge, ostavljajući muškarce zbunjenima jer nije nosila donje rublje. Scena je u to vrijeme bila vrlo kontroverzna, a sada je postala jedna od najpoznatijih u povijesti filma. Glumica je ponosno pokazala svoju nevjerojatnu figuru u seksi donjem rublju, pozirajući s prekriženim nogama kao omaž legendarnoj sceni.

"Sirovo... vaša", kratko je napisala u opisu fotografije.

Često bila na naslovnicama časopisa

Osim zbog svojih glumačkih postignuća, Stone je često bila na naslovnicama zbog zapanjujuće ljepote i upečatljive tjelesne građe. Čak i sa 66 godina glumica i dalje izgleda nevjerojatno, a svoj mladenački izgled pripisuje predanosti zdravom načinu života i promišljenom odabiru prehrane.

Stone redovito konzumira namirnice s niskim glikemijskim indeksom poput leće i kvinoje. Osim toga, glumica je više puta naglasila da gotovo nikad ne preskače obroke, a naročito doručak. "Moj omiljeni doručak je svježa lubenica s feta sirom i mentom, maslinovim uljem, soli i paprom. Nakon toga obično pojedem komad bezglutenskog tosta od kiselog tijesta i popijem biljni čaj'', rekla je jednom prilikom za Wall Street Journal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.