Nađeni pas i auto koji su jutros ukradeni ženi u Varaždinu

Foto: Facebook

Danas smo izvijestili kako je u Varaždinu ukraden automobil zajedno sa psom koji se nalazio u njemu. Iz Policijske uprave varaždinske večeras javljaju kako su i automobil i pas pronađeni i vraćeni vlasnici.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"U nedjelju, 21. srpnja oko 8:40 sati u Varaždinu, na parkiralištu kod kružnog toka Biškupečke ulice i Trga Ivana Perkovca, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo kojim se koristila 61-godišnja žena.

Navedena je ostavila vozilo s upaljenim motorom i klimom s obzirom na to da se u istom nalazio njezin pas i nakratko izašla na obližnje dvorište, što je iskoristio nepoznati počinitelj, koji je ušao u vozilo te se odvezao s mjesta događaja sa psom.

Po zaprimanju prijave oštećene, policijski su službenici poduzeli intenzivne mjere traganja te su vozilo i pas pronađeni u 19:45 sati u ulici Vladimira Nazora u Ivancu. Na mjesto pronalaska pozvana je oštećena vlasnica, koja je izjavila da je pas dobro i da iz vozila ništa ne nedostaje.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela", priopćila je policija. 

Auto u kojem je bio pas ukraden kad je vlasnica na par minuta izašla iz vozila

Auto u kojem je bio pas ukraden je, podsjetimo, u varaždinskom naselju Biškupec. Očajna vlasnica na društvenim mrežama napisala je da je do krađe došlo pored glavne ceste u Biškupcu jutros oko devet sati. Rekla je kako je ostavila auto upaljen kako bi u njemu radila klima jer je u autu bio i pas. Izašla je samo na nekoliko minuta do ograde susjednog dvorišta, gdje hrani mačke. Za to je vrijeme netko sjeo u auto i odvezao se.

Uputila je apel ljudima da jave ako su vidjeli auto ili psa. Nasreću, policija je u popodnevnim satima našla i psa i auto. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.