Rovinjski ugostitelj: Gradonačelnik me pretukao. Gradonačelnik: Priča je napuhana

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Rovinjski gradonačelnik Marko Paliaga jučer je fizički napao Gordana Jurića, vlasnika restorana Pineta u Rovinju. Incident se dogodio pred gostima, među kojima je bilo i male djece. Događaj je za Istra24, bez navođenja identiteta sudionika, potvrdila i Suzana Sokač iz PU istarske.

"Mogu potvrditi da je jučer popodne došlo do narušavanja reda i mira u jednom rovinjskom restoranu nakon čega je policija izašla na teren. Trenutno se kroz kriminalističku obradu utvrđuju okolnosti događaja", rekla je Sokač.

U svom statusu na Facebooku, koji prenosimo u cijelosti, Gordan Jurić je napisao:

"Dragi sugrađani, evo želim podijeliti sa Vama sramotu Gradonačelnika Marka Paliage. Dakle jučer oko 17 sati taj nasilnik, mafiozo došao kod mene na moje radno mjesto u restoran. Ja ga lijepo i kulturno dočekam i kažem: "Marko vidio sam da si me zvao na telefon, ali bio sam u gužvi pa se nisam stigao javiti. Šta ćeš popiti?". A on kaže - kavu. Donese moj djelatnik njemu kavu, i krene priča. Kaže Marko Paliaga, rovinjski gradonačelnik meni: "Ono šta si komentirao na Facebooku, da me može biti sram što kradem građane Rovinja i ugostitelje, s velikim računima za odvoz smeča, ćeš lijepo izbrisati"

Ja gledam u njega i kažem mu: Ono šta ja komentiram je iskreno i iz srca a i duše. Nemam ništa osobno prema tebi kao ni prema IDS. Ti i Laginja, direktor komunalnog servisa kradete mene tako da kradete u moju djecu. I nemam ja šta izbrisati. Može Vas biti sram.

A fini gospodin Marko Paliaga kaže: „Vidjet češ ti s kim imaš posla i tko sam ja”. Ma lik je smiješan, kao želio me zastrašiti. Popije on kavu, i krene sa prijetnjama dalje. Ja ga onako promatram i dignem se da nemam posla s budalom, jer gosti primjete da nešto ne štima.

"Skočio je na mene, udario me šakom u glavu"

Odmaknem se ja od tog čudnog lika, koji mi je djelovao pijano ili pod nekim OPIJATIMA, kad on od jednom skoči na mene, uhvati me lijevim rukom oko vrata i za majicu i kaže mi "JA ĆU TE UNIŠTITI,NE ZNAŠ TI SA KIME IMAŠ POSLA ,JESU ME RAZUMIO, ZNAŠ TI KO SAM JA." I lupi me ŠAKOM U GLAVU, DVA TRI PUTA. JA NA MOGU VJEROVATI DA JE TAKAV NASILNIK GRADONAČELNIK ROVINJA. ŠTA BI TEK RADIO, DA JE ŽUPAN ILI PREDSJEDNIK. ČOVIK IMA VELIKIH PROBLEMA SA SOBOM. TREBA POTRAŽITI LIJEČNIČKU POMOĆ. ODGURNEM JA NJEGA ,NE ŽELIM KONFLIKT JER ZNAM DA IMA I GOSTIJU NA TERASI PA SE ODMIČEM, GOVOREĆI MU ,TI STVARNO NISI NORMALAN, SADA ĆU TE PRIJAVITI NA POLICIJU ZA NASILJE. A ON BAHATO ,PRIJAVI KOME HOČEŠ, BAŠ ME BRIGA,ZNAŠ TI KO SAM JA. I ode on kao ljut i nabrijan ča.

A ja fino pozovem policiju i prijavim NASILNIKA.

NE ZNAM DALI SU GA PRIVELI I TESTIRALI NA ALKOHOL ILI OPIJATE. A MA ,ŠTA REČI ,JA ČU OPED GLASATI ZA NJEGA, FIN NEKI GOSPODIN. A GLASAJTE I VI, PA KADA VAS BUDE REKETARIO NEMOJTE SE IZNENADITI DA DOĐE U VAŠU KUĆU", napisao je Jurić.

Paliaga: Cijela priča je napuhana

Paliaga je za Istra24 potvrdio incident, ali tvrdi da nije bilo udaranja šakama.

"Cijela priča je napuhana. Bilo je naguravanja, ali da sam ga udario u glavu bilo bi i težih tjelesnih ozljeda", izjavio je Paliaga.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.