VIDEO Trump jučer o Kamali: Jeste li vidjeli kako se smije? Luda je, udarena je

Foto: Profimedia

Donald Trump je na jučerašnjem skupu u Michiganu, prvom na kojem se pojavio s JD Vanceom, svojim kandidatom za zamjenika - i prvom otkako je preživio atentat, ismijavao je Kamalu Harris, izglednu protukandidatkinju nakon što je aktualni američki predsjednik Joe Biden objavio da se povlači iz utrke za novi mandat.

Trump je na skupu rekao da je "primio metak za demokraciju" i govorio je o ujedinjenju nacije. No ubrzo se obrušio na Harris. 

Na subotnjem skupu Trump je upitao okupljene pristaše koga bi voljeli vidjeti kao njegovog protukandidata u studenom. Publika je klicala Bidenu i glasno zviždala kada je upitao za Harris, kako je izvijestio Associated Press.

U jednom trenutku, Trump se podrugljivo osvrnuo na video snimke na kojima se Harris smije, a koje su postale viralne. "Ja je zovem nasmijana Kamala", rekao je Trump. "Jeste li je vidjeli kako se smije? Ona je luda. Znate, po smijehu se može puno toga zaključiti. Ne, ona je luda. Udarena je. Nije toliko luda kao Nancy Pelosi", izjavio je.

Pogledajte snimku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.