Elastična traka: Isprobaj idealan rekvizit za kućni trening!

Foto: Shutterstock



MOŽEMO reći kako je fitness industrija znatno napredovala unazad posljednjih 10-ak godina, što je odlična stvar za sve rekreativce koji traže bilo koji način na koji mogu vježbati i postići željenu formu. Budući da su mnogi zatrpani poslom, obiteljskim obavezama i sl. ponekad je teško pronaći vremena i način na koji trenirati. Ono što vam znatno može olakšati život su razni fitness rekviziti koji su praktični i učinkoviti, stoga ih možete koristiti i kod kuće, pa tako uštedjeti novac i vrijeme, a opet napraviti odličan trening.

Jedan od najjednostavnijih rekvizita je fitness elastična traka za vježbanje koja je prilično jeftina i ne zauzima puno prostora, a može poslužiti za trening koji će aktivirati cijelo tijelo. Elastična traka koristi se u raznim vrstama treninga: jogi, pilatesu, aerobiku, funkcionalnim treninzima itd., pa tako postoji jako velik izbor vježbi za sve mišićne skupine. Prednost vježbanja s elastičnom trakom jest ta što je tenzija na mišićima konstanta tijekom svih faza pokreta, što omogućuje dobru aktivaciju i rad mišića koje želimo pogoditi.

Isprobajte jedan takav kućni trening za cijelo tijelo, a sve što vam treba je fitness elastična traka koju morate pričvrstiti na neko povišenje:



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.