2.3 milijuna lajkova: Konj pustio štencu da ga vodi na uzici, video je hit

LJUDI koji žive s različitim vrstama životinja često postanu svjedoci najneobičnijim prijateljstvima o kojima nikada nisu ni sanjali. Oni koji rade na farmama imaju privilegiju svjedočiti zanimljivim, i nerijetko smiješnim, prizorima prijateljstava između različitih vrsta životinja na dnevnoj bazi.

Jedan je farmer na svom TikTok profilu podijelio video malog štenca i konja koji je osvojio srca pratitelja te prikupio preko dva milijuna lajkova. U videu se jasno vidi tko je šef – maleni štenac, unatoč tome što je mnogo puta manji od konja, samopouzdano ga vodi na uzici kako bi ga odveo k vlasniku koji ih oboje dočekuje raširenih ruku.

@danielredmond50 See, Size doesnt matter! #horsesoftiktok #fyp #littleandlarge #fypシ ♬ original sound - Daniel Redmond

U opisu videa vlasnik je naglasio da veličina očito nije bitna. Pratitelji, koje je video nasmijao, komentirali su: "Ovo je psić koji vjeruje u sebe", "Nevjerojatno je kako ga konj slijedi" i "Konji su divna bića".

Ako se pitate je li druženje ovako velikog konja s malenim štencem opasno, odgovor je – može biti ako vlasnici ne paze prilikom upoznavanja životinja. Unatoč tome, sasvim je jasno da će radni psi koji žive na farmama jednostavno morati biti u društvu različitih drugih životinja, pa je neophodno da ih njihovi vlasnici od početka navikavaju na takav suživot.

Konji su fascinantne životinje koje mogu dobro prihvatiti ostale vrste s kojima ih upoznajete ako to činite polagano i uvijek ste prisutni za vrijeme njihova druženja. Kako biste izbjegli bilo kakve incidente, konj i pas koje upoznajete trebali bi biti staloženi i dresirani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.