Alessandra Ambrosio snimljena sa sinom multimilijunaša na odmoru na Ibizi

Foto: Profimedia

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio snimljena je na Ibizi sa sinom multimilijunaša Michaela Smurfita, Alexanderom Smurfitom. Uživali su na kupanju i izgledali su vrlo blisko. 

Čini se kako je Alessandra nakon prekida s Richardom Leejem prošle godine našla novu ljubav. Osim što se provodila s Alexanderom, Alessandra je pokazala i figuru u dvodijelnom crvenom kupaćem kostimu. 

Alexanderov otac, Sir Michael Smurfit smatra se vodećom osobom u globalnoj industriji ambalaže, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna dolara.

Prije manje od godinu dana prekinula je s Richardom Leejem

U rujnu prošle godine strani mediji raspisali su se o problemima u odnosu Alessandre i Richarda, koji su bili u vezi od siječnja 2021. godine. 

"Ona je bila s prijateljima i djecom, a on je radio, pa su se udaljili i nisu izlazili neko vrijeme. Uvijek joj je bio drag pa možda i uspiju riješiti sve, ali već su mjesecima razdvojeni, pa je malo vjerojatno da će se to dogoditi", rekao je tada izvor za Daily Mail. 

Posljednji put su snimljeni zajedno u listopadu 2023. tijekom šetnje New Yorkom, što je izazvalo komentare da su se ipak pomirili. Međutim, čini se kako naposljetku probleme nisu uspjeli riješiti. Prije njega bila je s biznismenom Jamiejem Mazurom, s kojim je dobila dvoje djece.

Najpoznatija anđelica Victoria's Secreta

Alessandra je s manekenskom karijerom počela još u tinejdžerskim godinama, a postala je međunarodno poznata nakon što su je angažirali brendovi poput Ralpha Laurena, Christiana Diora i Giorgija Armanija. Često se pojavljivala na naslovnicama magazina Vogue, Harper‘s Bazaar, GQ, Elle i Glamour. 

Godine 2004. postala je Victorijina anđelica i bila je lice brenda do 2017. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.