Baka Prase nakon pljačke objavio fotku keša iz Lamborghinija: Zaradit ću 3 puta više

Foto: Instagram

Baka Prase oglasio se nakon što je opljačkan na Pagu i poslao je poruku svima koje je razveselila ta vijest.

"Ja kad vidim da netko piše da sam zaslužio da me pokradu za 250 tisuća eura i da je to karma... A ne znaju da ću zaraditi tri puta više za dva mjeseca", napisao je uz fotografiju iz svog Lamborghinija.

"Ne mogu ukrasti koliko ja mogu zaraditi", dodao je uz fotografiju gotovine i svoje putovnice.

Tvrdi da je pokraden na Pagu, nudi nagradu za pronalazak krivca

Podsjećamo, Baka Prase, pravog imena Bogdan Ilić, tvrdi da je pokraden u Hrvatskoj. Youtuber ovih dana boravi na Pagu zbog snimanja spota.

"Pokraden sam. Sinoć nam je netko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam ponio za snimanje spota za pjesmu s Voyageom. Šteta: sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji Rolexi, keš, odjeća u vrijednosti od 250.000 eura", napisao je Baka Prase na Instagramu.

"Hvala Bogu da smo uvjerili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao nastradati. Hvala i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca", dodao je.

Youtuber je obećao i nagradu za onoga tko ima bilo kakve informacije koje će pomoći u pronalaženju krivca. "Nagrada 25.000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon uhićenja i povratka satova", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.