Desingerica: Ženi smeta kad pljujem ljude na nastupima, ali ja sam spontan

Foto: Instagram

Srpski reper Dragomir Despić Desingerica, poznat je po svojim kontroverznim nastupima gdje publiku cipelom udara po glavi. On tvrdi da je to udaranje njihovo "krštenje". Nedavno se društvenim mrežama širio video s njegovog nastupa gdje mu dečko u prvom redu liže stopalo.

Ne razumije zašto ga osuđuju

Unatoč brojnim negativnim komentarima zaprepaštenih ljudi, on ne smatra da radi nešto loše pa "ne zna zašto ga ljudi osuđuju", piše Mondo.

Desingerica je nedavno u medijima ispričao da mu je obitelj bila velika podrška kroz život, no istaknuo je da su mu "roditelji bili skeptični na samom početku njegove glazbene karijere". "U početku su bili malo skeptični, ali nisam im puno pokušavao objašnjavati. Znao sam kamo to ide i kako će ispasti. Cijeli sam život radio gluposti. Moji su naviknuti na te stvari, samo su na vulgarnosti malo reagirali, ali mogli su biti ponosni od samog početka", rekao je Desingerica koji je trenutno u Crnoj Gori gdje nastupa.

"Ne radim ništa loše"

Otkrio je što supruga misli o njegovim nastupima. "Ona nije ljubomorna, ali joj smetaju neke moje stvari. Kada pljujem u usta ljudima, to joj smeta, iako ja ne radim ništa loše. Radim sve što me čini sretnim na toj bini i ona je to prihvatila. Sve radim spontano", objasnio je.

Bez obzira na svoje kontroverzne nastupe, Desingerica je omiljen među mlađom publikom. Obožavaju ga i mladi u Hrvatskoj, gdje već mjesecima puni klubove. Svojim trap pjesmama, poput hita Ccokolada, dominira YouTube treningom i Billboardovom ljestvicom u Hrvatskoj. Najnoviji hitovi su mu Rendalicca koja je 9. na YouTube trendingu u Hrvatskoj i Ccapela koja je 19. na ljestvici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.