ANKETA Domaće glumice ukrale sve poglede u Puli. Koji vam je outfit najbolji?

Foto: Press

Osim filmova, ovogodišnji filmski festival u Puli obilježila su i atraktivna modna izdanja domaćih glumica, koje su pozirale na red carpetu pred pulskom arenom.

Judita Franković Brdar, Tihana Lazović, Lana Barić, Nela Kocsis, Nina Violić i brojne druge zvijezde hrvatskog filma oduševile su glamuroznim kombinacijama. 

Velika zlatna arena filmu Proslava

Inače, ocjenjivački sud u sastavu Nina Violić, Nina Velnić, Mirta Puhlovski, Goran Marković i Nebojša Slijepčević, u konkurenciji Glavnog programa Veliku zlatnu arenu dodijelio je igranom filmu Proslava Bruna Ankovića, producentske kuće Eclectica.

Dokumentarac Naša djeca Silvestra Kolbasa u produkciji Factuma osvojio je Zlatne arene za režiju i za montažu. Zlatne arene za najbolje glavne uloge Hrvatskog programa dobili su Lana Barić i Bernard Tomić. Nagrada publike pripala je filmu Vlatke Vorkapić u produkciji Interfilma Sveta obitelj, dok je najbolji film sekcije Manjinska koprodukcija Domaćinstvo za početnike redatelja Gorana Stolevskog i hrvatskog koproducenta Kinorame koji je dobio i Zlatnu arenu za najbolju sporednu mušku ulogu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.