Ella Dvornik objavila fotke u toplesu. Objavu joj komentirala i mama. "A ćerce moja"

Foto: Instagram

Influencerica Ella Dvornik (33), na Instagramu je objavila nekoliko fotografija u toplesu. Fotke su snimljene na slapovima na Žumberačkoj gori. U opisu objave opisala je anegdotu koju je doživjela tijekom snimanja.

Proučila je da na snimanje nije stigla spremna te da nije ponijela sve što je trebala. Rečeno im je bilo da ponesu ručnike, papuče da mogu hodati po kamenju u vodi i odjeću za presvlačenje. "Nismo ništa ponijeli. U auto smo sjeli s mokrim tenisicama i mokrom odjećom nakon čega smo mokri otišli jesti u restoran jer nismo ponijeli ništa za jesti", napisala je Ella.

Objavu komentirala i Danijela Dvornik

Objava ima preko 12 tisuća lajkova i stotinu komentara. "Realno, žene su najljepše nakon razvoda, procvjetaju", "Trebala mi je doza ovoga", "Nikad ljepša nisi bila", "Koje brutalne fotke", samo su neki od komentara. Objavu je komentirala i Ellina mama, Danijela Dvornik. "A ćerce moja, ne bi valjalo da je bilo drugačije, genetika bi se sjebala", napisala je Danijela.

Razvod braka

Podsjetimo, Ella je s bivšim suprugom Charlesom Pearceom bila 10 godina, a vjenčali su se 2019. u Las Vegasu. Imaju dvije kćeri: Balie Dee i Lumi Wren. Navodno je par još u travnju 2023. u tajnosti podnio zahtjev za razvod.

Tome su prethodili mjeseci razdvojenog života. Charles je živio u kući u Balama, u koju su se uselili 2021., a Ella je često boravila u Zagrebu, gdje se posvetila poslovnim obvezama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.