Vucin sin bez majice na plakatu u Zagrebu: "Prodajem nekretnine i na godišnjem"

Foto: Index

VILIBALD VUCO, sin Siniše Vuce, već više od pola godine radi kao agent za nekretnine. Kod zagrebačkog Studentskog centra njegov jumbo plakat privlači pažnju.

Na tom plakatu Vilibald pozira bez majice i s cigarom u ustima, a pored njega stoji natpis: "Prodaje nekretnine i kad je na godišnjem." Isti plakat postavljen je i na drugim lokacijama.

Sviđa mu se taj posao

Ranije je Vilibald, nakon što je osvanuo njegov plakat na kojem pozira kao James Bond, za Index objasnio kako je došlo do toga da se bavi nekretninama. 

"Moj najbolji prijatelj Matt Orlić koji radi u digitalnom marketingu i ja smo gledali jedan film I Love You Man, u kojem prijatelj iznenadi isto jednog agenta i stavi njegove postere po gradu. Matt je rekao da će on to meni napraviti. Mislio sam da se on šali, međutim, stvarno ih je stavio. Postavio je 40 postera po gradu bez da ja znam. Poziram kao James Bond jer su i u filmu slični posteri", rekao je Vilibald. 

Tvrdi da kao agent za nekretnine radi kratko i tek sada "hvata zalet", no vidi se dugoročno u ovom poslu. "Sviđa mi se taj način rada s ljudima. Izazovno je i treba biti strpljiv, ali se isplati na kraju kad vidiš da su ljudi zadovoljni", kaže on. 

>> Vucin sin osvanuo kao James Bond na plakatu u Zagrebu: "Imam dozvolu za prodaju"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.