Piers Morgan pitao glumca Armieja Hammera je li kanibal, evo što mu je odgovorio

Foto: EPA/X

Prije nekoliko godina glumac Armie Hammer suočio se s optužbama za zlostavljanje i kanibalizam koje su mu uništile karijeru. Sada je o tome govorio u novom intervjuu s Piersom Morganom. 

Glumac je dospio na naslovnice 2021. godine nakon poruka koje je navodno slao, a u kojima su detaljno i slikovito opisane njegove seksualne želje, među kojima je i kanibalski fetiš. U jednoj poruci napisao je "ja sam 100% kanibal". Osim toga, Armie je optužen i za silovanje i seksualno zlostavljanje više žena, što je on otpočetka oštro negirao i naposljetku je oslobođen tih optužbi. 

U intervjuu s Piersom, koji još nije emitiran, voditelj je pitao Hammera je li ikada jeo ljudsko meso. U teaseru za intervju Morgan pita glumca: "Jesi li ti kanibal?" na što Hammer odgovara: "Znaš li što moraš učiniti da bi bio kanibal?"

Morgan zatim izravno pita Hammera je li ikada jeo ljudsko meso, a glumac kaže: "To nije pitanje na koje sam mislio da moram odgovoriti."

On tako, tvrdi, iskazuje romantičnu stranu

U jednoj poruci koju je Hammer navodno poslao bivšoj djevojci pisalo je, između ostalog: "Ti živiš da bi me slušala i bila moj rob. Ja ću te posjedovati. Hoćeš li biti moje vlasništvo dok ne umreš? Mogu li ti odrezati jedan nožni prst i držati ga kod sebe u džepu kako bih uvijek imao dio tebe u svom posjedu?" 

Govoreći o tim porukama, Hammer je rekao: "To je bila vrlo intenzivna afera, vrlo seksualno nabijena. Različiti ljudi imaju različite seksualne fantazije. Ali ne mislim da je to išta drugačije od onoga kad netko pogleda bebu i kaže: O, moj Bože, pogledaj te slatke male debele noge, samo ih želim pojesti."

Što se tiče optužbi za zlostavljanje, glumac tvrdi da nikoga nije ozlijedio niti uzrujao. Ipak, priznaje da je vrhom noža urezao svoje inicijale u prepone svoje bivše djevojke Paige Lorenze tijekom njihove četveromjesečne veze. Naglasio je da ju nije "žigosao", kako je ona ranije tvrdila, te da nije bilo krvi.

"Bila je to više kao ogrebotina. To je poput parova koji si tetoviraju vlastite inicijale", rekao je. Nakon što je Morgan rekao da je šokiran Hammerovim priznanjem, glumac je odgovorio: "Da, mislim da nekima to vjerojatno zvuči jako čudno. Nekima to vjerojatno zvuči kao vrlo romantična gesta."

Naposljetku, govoreći o optužbama koje su mu uništile karijeru, ali i život, Armie se rasplakao pred kamerama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.