Tiktokerica tvrdi da je hodala 20.000 koraka dnevno i smršavila: "Pogledajte razliku"

Screenshot: TikTok

Jasmine, korisnica TikToka, podijelila je sa svojim pratiteljima način na koji je izgubila kilograme u samo dva tjedna. 

Naime, ona tvrdi da je svaki dan hodala 20.000 koraka zbog izazova koji je prihvatila. Transformaciju koju je njezino tijelo doživjelo tijekom tog razdoblja podijelila je u viralnom videu.

@jasmineglows4 This is what walking 20,000 steps for 14 days straight did to my body. 😳 Do you notice the difference when you look at the before and after? I'm SHOOK! #walkingforweightloss #beforeandafterweightloss #weightlosstransformation #weightlossprogess ♬ Houdini - Eminem

Pokazala je svoje tijelo u trapericama koje joj tijesno prianjaju oko bokova na početku izazova, a zatim i kako joj te iste traperice stoje nakon dva tjedna izazova. Na snimci se vidi kako su joj traperice sada opuštenije oko trbuha i bokova.

"Hvala ti na motivaciji", "Ja ovo gledam u svom petodnevnom nizu od 20 tisuća koraka", "Krećem od sutra", "Bože, ljubomorna sam", bili su samo neki od komentara koji su njeni pratitelji pisali ispod videa.

Tvrdi da nije mijenjala način prehrane

"Jesi li i ti promijenila način prehrane?" pitao ju je pratitelj, a ona mu je odgovorila da nije pazila na prehranu te da to planira u sljedećem izazovu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.