Senzacionalni pikado-klinac Luke Littler (17) prekinuo s četiri godine starijom curom

Foto: EPA

Luke Littler (17), senzacionalni pikado-klinac, prekinuo je s djevojkom Eloise Milburn (21). Iako je tijekom 10 mjeseci njihova romansa cvjetala, par više nije zajedno.

"Luke i Eloise su prekinuli i još uvijek je sve friško. On je naravno jako uzrujan, ali dogovorili su se da će ostati prijatelji", rekao je izvor za The Sun. 

Eloise ga je pratila po turnirima

Littler je zvijezda pikada otkako se natjecao na svjetskom prvenstvu, a podrška tijekom natjecanja bila mu je upravo Eloise. Bila je prisutna na svim njegovim velikim turnirima. 

Počeli su hodati nekoliko tjedana prije početka svjetskog prvenstva u prosincu prošle godine i nedavno su zajedno bili na odmoru u New Yorku. Milburn i sama igra pikado na amaterskoj razini, a bila je oduševljena karijerom svog sad već bivšeg dečka. Littler je uvijek nakon pobjeda prilazio njoj u zagrljaj. 

Pogađale su ih kritike zbog godina

Par se također suočio s kritikama zbog razlike u godinama, a Littler je jednom prilikom otkrio da je unajmio osobu koja na njegovom Instagramu briše komentare u vezi toga prije nego što ih on vidi jer su ga dosta pogađali.

Milburn je ranije rekla da joj je teško bilo nositi se s maltretiranjem oko njihove dobi. 

"Bilo je teško. U početku sam dopuštala da me to sve jako pogodi. Ali naučite s vremenom da ništa nije važno ako su dvije osobe sretne. Ljudi koji su nam najvažniji podržavaju nas", rekla je jednom prilikom za Guardian. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.