Hamed Bangoura: Prije 11 godina preminula je žena zahvaljujući kojoj sam prohodao

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

HAMED BANGOURA na svom Facebook profilu prisjetio se svoje pokojne bake koja je preminula prije 11 godina. 

"Na današnji dan prije 11 godina umrla je žena koja me pet godina, svako jutro u pet sati, doslovno nosila sa Šalate do Vinogradske bolnice kako bi ja uopće prohodao. Žena koja me odgojila i učinila čovjekom kakav jesam. Počivaj u miru bako moja", napisao je Hamed, a njegova objava dirnula je brojne pratitelje. 

"Tuga i ljubav i hvala za divnu, požrtvovnu dušu koja živi u tebi", "Ljubav koju daju neke bake i djedovi ostavljaju dubok trag i određuju život", "Takve bake se ne zaboravljaju", "Dragi Hamede, naježila sam se od glave do pete. U našim godinama, teško nas što više može ganuti, ali tvoja objava me ganula do suza", samo su neki od komentara. 

Inače, Hamed je rođen 1966. u Conakryju, u Gvineji. Tamo je živio do svoje prve godine, a zatim je došao u Zagreb kod bake i djeda. Imao je dječju paralizu i nije mogao hodati. 

"Prebolio sam dječju paralizu i do svoje četvrte godine praktički nisam hodao, ali je, samo zahvaljujući mojoj baki, sada sve u redu", rekao je u jednom intervjuu iz 1990. godine

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.