Joško Gvardiol posjetio njujorški Central Park, pohvalio se novim fotografijama

Foto: EPA

Joško Gvardiol trenutno odmara u New Yorku.

Na Instagramu se pohvalio novim fotografijama iz toga grada i otkrio da je posjetio Central Park, javni park u centru Manhattana u New Yorku. Central Park je ujedno najposjećeniji gradski park u Americi. 

Fotografirao je i vjevericu. 

Prije odlaska u Ameriku odmarao na Jadranu

Joško je u New York otputovao s prijateljima. Prije polaska na put, fotkali su se na aerodromu u Zagrebu

Prije odlaska u SAD, nogometaš je odmarao u Novigradu. Objavio je i zajedničku fotku iz Novigrada sa svojom sestrom Frankom.

Nakon Eura otišao je na Vir, gdje je snimljen kako partija uz narodnjačke hitove. Na Instagramu je osvanula snimka kako nogometaš u jednom virskom klubu pjeva hit Osmana Hadžića Ti mene ne voliš, zagrljen s folkerom. Nakon toga pohvalio se fotkama s odmora s prijateljima na plaži Lojena na Kornatima.   

Podsjećamo, hrvatska reprezentacija ispala je s Europskog prvenstva nekoliko dana nakon remija s Italijom. Hrvatskoj su se za prolazak u osminu finala s trećeg mjesta u grupi morala poklopiti četiri rezultata, a među njima je bila i pobjeda Engleske nad Slovenijom od minimalno tri razlike te pobjeda Danske nad Srbijom. Obje te utakmice završile su 0:0 i tako su sve nade pale u vodu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.