Keanu Reeves se s djevojkom pojavio na motoutrci, nisu skrivali zaljubljenost

Foto: Profimedia

Keanu Reeves i njegova djevojka Alexandra Grant ukrali su pažnju na motociklističkoj utrci.

Glumac (59) i vizualna umjetnica (54) pojavili su se na MotoGP Liqui Moly Motorrad Grand Prixu u Njemačkoj te nisu skrivali zaljubljenost držeći se za ruke. Fotografima su pozirali s osmijehom, a dobili su priliku i označiti početak utrke. Keanu, veliki fan motocikala, 2011. je osnovao vlastitu tvrtku koja se bavi proizvodnjom vozila po narudžbi, ARCH Motorcycle.

Glumac već godinama nosi titulu "najveće dobrice Hollywooda", što ne čudi s obzirom na to da velik dio svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe, pomaže ljudima u nevolji i iznimno je ljubazan i strpljiv sa svojim mnogobrojnim fanovima. Krajem lipnja nastupio je u Zagrebu.

Tko je Alexandra?

Alexandra je umjetnica i filantropkinja iz Los Angelesa koja je održavala izložbe po cijelom svijetu. Rođena je u Ohiju, a od završetka koledža Swarthmore 1994. godine bavi se umjetnošću. Živjela je u Meksiku, Španjolskoj i Francuskoj, a njeni radovi izlagani su u Los Angeles County Museum of Art (LACMA), pariškoj Galerie Gradivi i njujorškom The Harris Lieberman Galleryju.

Grant i Reeves rijetko se pojavljuju skupa na javnim događanjima, no kad se to dogodi, rado poziraju na crvenom tepihu. Njih dvoje bliski su godinama, a surađivali su na knjizi Oda sreći 2011. godine, koju je napisao Reeves, a Grant je napravila crteže.

Tijekom godina njihovo prijateljstvo pretvorilo se u romansu, ali o svojoj ljubavi ne vole govoriti javno. Jednom prilikom Grant su pitali kako je biti u vezi s nekim tako slavnim kao što je Keanu te je li teže prošetati crvenim tepihom s njim ili bez njega.

"Dobra stvar kod zaljubljivanja u odrasloj dobi je u tome što izgradite vlastitu karijeru prije no što veza počne. Tako je kod mene bilo. Osjećam se vrlo samouvjereno u svojoj vezi, osjećam se samouvjereno na crvenom tepihu i u dvoje i sama", rekla je za magazin People. Jedno drugome su, kaže, velika motivacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.