Nove fotke Sydney Sweeney izazvale lavinu komentara. Pratitelji: Licemjerna je

Foto: Instagram

Mnogi govore da je popularna glumica Sydney Sweeney, koja se proslavila ulogom u HBO-ovoj seriji Euforija, jedna od najljepših glumica nove generacije. Objavila je nedavno na Instagramu nekoliko fotografija dok je pozirala ispred ogledala. 

"Ne objavljujem često selfie ispred ogledala, ali kad to napravim, nastane kaos", napisala je u opisu fotografije. Obukla je top bez naramenica i kratku suknju te tako istaknula atribute i ravan trbuh. Dobila je više od 4 milijuna lajkova te su pratitelji ostavljali razne komentare. 

Negativni komentari

I dok su jedni hvalili njezinu vitku liniju, drugi su se osvrtali na njezine ranije komentare da je izvrgnuta seksualizaciji još od djetinjstva zbog svojih grudi. "I onda se pita zašto je svi seksualiziraju", "Čini mi se kao da ovo sve namjerno radi, pretjeruje... Samo me zanima kako to emocionalno podnosi", "A nije joj jasno zašto su joj muškarci većinom pratitelji", "Licemjerna je", neke su od kritika koje je dobila na svoj račun. 

Ima i onih koji je podržavaju

Bilo je i pozitivnih komentara koji su je podržali: "Ako je privlačna, ne može se fotkati? Ili bi treba nositi vreću krumpira na sebi da biste se vi osjećali ugodnije", bio je komentar jedne obožavateljice. 

Podsjećamo, nedavno se povela rasprava kada je Sydney u emisiji SNL gostovala u uskoj haljini s dubokim dekolteom. "WOKE kultura je mrtva", tvitao je desničarski politički komentator Richard Hanania nakon njezinog pojavljivanja. Desničari su se tako raspisali kako je 26-godišnja glumica "oružje protiv woke kulture" zato što je mnogi smatraju privlačnom. Suprotstavila im se kolumnistica Independenta Helen Coffey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.