Detalji Mbappeovog ugovora: Evo koliko mu je Real platio i koliko će zarađivati

Foto: EPA

FRANCUSKI napadač Kylian Mbappe (25) predstavljen je u Real Madridu. Imao je opciju produljenja ugovora s PSG-om, no odlučio je da ju neće iskoristiti te je potpisao petogodišnji ugovor s Kraljevskim klubom. Francuski reprezentativac pristao je u Realu na puno manju plaću nego dosad.

Real nije morao ništa platiti PSG-u za Mbappeov dolazak, no izravno je na račun igrača uplatio 100 milijuna eura. Godišnja plaća Kyliana Mbappea bit će 15 milijuna eura, pišu španjolski mediji. Puno je to manje od njegove plaće u PSG-u, gdje je u zadnje dvije godine zaradio čak 200 milijuna eura, ne računajući sponzorske ugovore.

"Ostvario mi se san"

"Dobro jutro svima, sjajno je biti ovdje s vama. Sanjao sam da ću igrati za Real Madrid. Hvala predsjedniku Florentinu Perezu i mojoj obitelji, vidim majku kako plače... Hvala svima. Nadam se da ću biti na razini ovog kluba, koji je najbolji na svijetu.

Htio bih reći nešto djeci, koje tu ima jako puno. Meni se ostvario san, a mogu se ostvariti i vaši snovi ako budete strastveni u onom što radite", rekao je Mbappe, koji je poljubio značku svojeg novog kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.