Kapetan Srbije više neće igrati za reprezentaciju? Presudio je loš odnos s Piksijem

Foto: EPA

KAPETAN Srbije Dušan Tadić (35) povući će se iz reprezentacije, piše Telegraf. Odluka još nije službeno objavljena, no navodno je iskusni ofenzivac prelomio i više ne želi igrati za nacionalnu selekciju, a kao vjerojatni razlog navode se trzavice s izbornikom Draganom Stojkovićem.

Tadić je nakon poraza Srbije od Engleske prozvao Piksija jer nije bio u početnoj postavi te je rekao kako smatra da je najbolji igrač u reprezentaciji. Požalio se i jer nije dobio veću minutažu u odlučujućem susretu protiv Danske, u kojem Srbija nije uspjela doći do potrebne pobjede, naglasivši kako je Luka Modrić i dalje nezamjenjiv u Hrvatskoj iako je tri godine stariji od njega.

Piksi bocnuo Tadića komentirama o finalu Eura

Na Tadićevu odluku su možebitno utjecali i Stojkovićevi komentari nakon finala Eura. Piksi je tada rekao: "Meni je još jedan detalj sa sinoćne utakmice ostavio jak dojam, a to je izlazak iz igre Kanea i Morate. Dva kapetana, dva lidera svojih reprezentacija. Nijedna gesta, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u ekipi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo učiti. Nema taštine i prevelikog ega, svi su u službi kolektiva i pobjeda je svima zajednički cilj."

Tadić je trenutno član Fenerbahčea, a za reprezentaciju Srbije igra od 2008. godine. U 16 godina skupio je 111 nastupa i zabio 23 pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.