Novinar ESPN-a otkrio što je Bellingham vikao Southgateu: Ne znam je li to snimljeno

Foto: EPA

ŠPANJOLSKA je u pobijedila Englesku (2:1) i tako joj nanijela drugi uzastopni poraz u finalima europskog prvenstva. Prije no što je izbornik Engleske Gareth Southgate utorak podnio ostavku, novinar ESPN-a Mark Ogden otkrio je što je napravila zvijezda te reprezentacije Jude Bellingham.

Otprije je poznato da je Bellingham na kraju utakmice bio bijesan te je snažno udario prijenosni hladnjak. Osim toga, Ogden je izjavio da je ofenzivni veznjak bio ljutit početkom drugog poluvremena, nedugo nakon što je Nico Williams doveo Španjolce u vodstvo 1:0, odnosno prije no što je Harry Kane zamijenjen u 61. minuti.

"Bellingham je bio frustriran. Ne znam je li kamera to snimila, ali prije no što je Kane zamijenjen, Bellingham je izgubio živce i počeo vikati Southgateu: 'Mijenjaj nešto, napravi nešto.' I onda je Kane zamijenjen", rekao je Ogden, koji smatra da Kane, kapetan Engleske, nije bio dovoljno dobar tijekom Eura na kojem je zabio tri pogotka.

Tko će naslijediti Southgatea?

Prema pisanju engleskih medija, glavni kandidat za reprezentativnu klupu je Graham Potter (49). Spominju se i Eddie Howe (46), Mauricio Pochettino (52) i Lee Carsley (50), pa i Sarina Wiegman, izbornica ženske engleske reprezentacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.