Dinamu propada najveći posao ovog ljeta?

Screenshot: YouTube

U DEPORTIVO CALI stigla je bolja ponuda za Juana Cordobu (21) od Dinamove, s većom plaćom od one koju mu je nudio hrvatski prvak. To znači da bi Dinamu mogao propasti već dogovoren i najveći transfer u ovom prijelaznom roku.

Kolumbijski novinar i insajder kluba Carlos Arturo Arango objavio je na X-u da se za Cordobu u posljednji trenutak javio bolji ponuđač s boljim uvjetima transfera i boljim uvjetima za njega. Taj ponuđač navodno je Al Nassr, prošlosezonski viceprvak Saudijske Arabije.

Grafika: Sofascore

Dinamo je već doveo dosta igrača

Dinamo tjednima radi na realizaciji ovog transfera, a Cordoba je trebao postati šesti novi igrač kluba pred početak sezone 2024./2025. Već su stigli golmani Ivan Filipović i Nikola Čavlina, stoperi Raul Torrente i Samy Mmaee te krilni napadač Marko Pjaca.

Navodi se i da je Anderson Plata (33) stigao kao nova opcija za poziciju desnog krila, i to besplatno, nakon što mu je istekao ugovor s Independienteom iz Medellina. Potpisao je ugovor na samo pola godine, a Kolumbijci spekuliraju da je Plata samo kratkoročna zamjena za Cordobu dok Deportivo ne pronađe novog igrača koji će biti prvi izbor na desnom krilu.

Ne može se nositi s ponudom Al Nassra

Hrvatski prvak trebao bi platiti Deportivo Caliju oko 1.8 milijuna eura. Cordoba ove sezone ima 19 nastupa, šest golova i dvije asistencije kroz 1450 minuta igre za Deportivo Cali. Prema Transfermarktu vrijedi 1.2 milijuna eura, a ugovor s kolumbijskim klubom mu traje još godinu dana. Najbolje se snalazi na desnom krilu, a jača noga mu je lijeva. Može igrati i na poziciji lijevog krila.

Dinamo je najveću konkurenciju za dovođenje Cordobe imao u grčkom Olympiakosu, a spominjao se i Atletico Nacional. Pokaže li se točnim informacija da se u sve upleo bogati klub, u čijoj su momčadi među ostalima Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Aymeric Laporte i Marcelo Brozović, Dinamo će se teško moći nositi s njegovom ponudom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.