Ferdinand Rakitiću najavio dolazak na Poljud

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell/Screenshot (Ivan Rakitić/Instagram)

IVAN RAKITIĆ (36) jučer je pred nekoliko tisuća navijača predstavljen kao novi igrač Hajduka. Legenda Barcelone i ikona Seville te nekoć istaknuti veznjak hrvatske reprezentacije stigao je na Poljud nakon pet mjeseci provedenih u Saudijskoj Arabiji, gdje je odigrao osam utakmica za Al Shabab. Ugovor s Hajdukom potpisao je na jednu godinu uz opciju produženja za dodatnu sezonu.

Svi su s oduševljenjem popratili Rakitićev potez

Rakitićev dolazak u Hajduk popraćen je u cijeloj Europi, a javili su mu se i mnogi proslavljeni nogometaši. Dejan Lovren, Darijo Srna i Marc Bartra samo su od nekih igrača koji su s entuzijazmom popratili Rakitićev potez, no javio se Rio Ferdinand (45), legendarni umirovljeni engleski stoper.

Ferdinand najavio dolazak na Poljud

"Moram doći na utakmicu", napisao je Ferdinand ispod jedne od Rakitićevih objava te dobio stotine lajkova. Ferdinand priliku za dolazak ima već ovoga četvrtka. Hajduk od 21 sat na Poljudu igra u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu protiv HB Torshavna s Farskih otoka.

Ferdinand je jedan od najboljih stopera svih vremena. Igrao je za West Ham, Bournemouth, Leeds, Manchester United i QPR. Za Englesku je u 81 utakmicu zabio tri pogotka, a danas je jedan od najuglednijih nogometnih pundita na svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.