Mijatović: Modriću je vrijeme da se povuče

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ ostaje u Realu još godinu dana. Kraljevski klub je prošli tjedan izvijestio da je s hrvatskim veznjakom produžio suradnju za dodatnih godinu dana, do 30. lipnja 2025. Modrić, kao igrač s najdužim stažem u momčadi, preuzet će kapetansku vrpcu kada se za četiri dana vrati s godišnjeg odmora i priključi treninzima u Madridu. Njegov je ostanak u Realu komentirao Predrag Mijatović, nekadašnji igrač, a kasnije i sportski direktor Reala.

"Ljetos je također imao ponude drugih klubova, ali ostao je. Mentalno se pripremio da više nije neupitni igrač prve postave. Prihvaćanje toga smirit će i njega i trenera Carla Ancelottija. Nekome tko je toliko godina ondje teško je prihvatiti da ga se izostavlja.

Mislim da je u prosincu shvatio situaciju i od tada nastoji pomoći ekipi kako god može. Ne znam hoće li igrati na idućem Svjetskom prvenstvu 2026., s Lukom se nikada ne zna, ali smatram da je vrijeme da se povuče. Bude li to moguće u Real Madridu, još bolje", rekao je Mijatović za radijsku postaju Cadena SER.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.