Oduševljeni Rakitić ne prestaje s objavama o Hajduku

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

IVAN RAKITIĆ jučer je pred nekoliko tisuća navijača predstavljen kao novi igrač Hajduka. Legenda Barcelone i ikona Seville te nekoć istaknuti veznjak hrvatske reprezentacije stigao je na Poljud nakon pet mjeseci provedenih u Saudijskoj Arabiji, gdje je odigrao osam utakmica za Al Shabab. Ugovor s Hajdukom potpisao je na jednu godinu uz opciju produženja za dodatnu sezonu.

Koliko mu dolazak u Hajduk znači, Rakitić je otkrio na predstavljanju: "Da mi je netko rekao prije dva-tri mjeseca da ću ovdje doći, nasmijao bih se. Zahvalan sam što mogu nešto vratiti hrvatskom nogometu. Došla je prilika da se pridružim HNL-u. Nije bila druga mogućnost nego Hajduk. Sretan sam da je ovo moguće. Jedva čekam da se priključim momčadi, da budem dio grada, kluba, naših navijača, da radim, trudim se i borim, da što prije krenem."

Dvije objave na Instagramu

Oduševljenje nije splasnulo ni dan kasnije. Rakitić je prijepodne na Instagramu posvetio već dvije objave Hajduku. U prvoj je objavio tri fotografije sa službenog predstavljanja, označio Hajduk i svima zaželio dobro jutro. Napravio je to uz emoji koji označava divljenje i veliku simpatiju te dva srca, jedno crveno i jedno plavo, kao zaštitne znakove Hajduka.

Ista tri emojija su i u drugoj objavi, a na nju je dodan još i onaj koji predstavlja nevjericu. Sve je popraćeno fotografijama trenutka kad je prvi put izašao pred navijače te slikama atmosfere koja ga je dočekala.

Podsjetimo, Rakitić je imao i noćnu objavu. Podijelio je na Instagramu video dolaska pred navijače i napisao: "Kakva čast igrati u mojoj zemlji, a posebno za ovaj nevjerojatan klub. Puno vam hvala na toploj dobrodošlici."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.