Pogledajte spektakularne scene s Rakitićevog dočeka ispred Poljuda: "Hoćemo titulu"

Photo: Screenshot (Dalmatinski portal)

IVAN RAKITIĆ (36) novi je igrač Hajduka. Bivšem veznjaku Seville, Barcelone i hrvatske reprezentacije, koji je napustio saudijski Al Shabab, splitski klub bit će šesti i vjerojatno posljednji u sjajnoj i trofejnoj karijeri. Ugovor je potpisao na dvije godine. Rakitić je u nedjelju u poslijepodnevnim satima stigao u Split, a onda je uslijedio spektakl. Trenutak kada je Ivan Rakitić izašao pred navijače Hajduka za njih je bio posebno emotivan.

 

@dalmatinskiportal VIDEO ZA NAJEŽIT SE ❤️💙Gori sve, pogledajte kakvu su atmosferu priredili navijači Hajduka na dočeku Ivana Rakitića #ivanrakitic #rakitic #hajduk #torcida #docek #nogomet #fyp #viral ♬ original sound - Dalmatinski portal

 

Rakitić: Ovo je odluka srca, emocija i ljubavi

Rakitić je na presici rekao: "Kao što sam rekao na početku, kad me moj vjenčani kum nazove i kad sam mu rekao da je sve gotovo i kad je zaplakao od emocija... S time je sve rečeno. Kad sam došao prije 17 godina ovdje, nisam znao da će se ovo desiti. To je odluka srca, emocija i ljubavi. Osjetio sam da me žele i to je od prvog dana bilo sasvim jasno.

Opcija u Hrvatskoj bio je samo Hajduk. Kad smo sjeli, malo u šali, a malo ozbiljno i kad smo pričali o tome... Kad sam vidio ženi sjaj u očima, a ona je Španjolska i nema veze s Hrvatskom... Kad vidiš tu sreću kod ljudi i da im je puno srce, onda je i meni sve puno bolje."

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.