Rakitić 2006.: Naravno da bih volio zaigrati za Dinamo. Volim ga od dječačkih dana

Foto: Petar Glebov/24sata

IVAN RAKITIĆ potpisao je ugovor s Hajdukom do kraja sljedeće sezone uz opciju dodatnog produljenja za još jednu sezonu. Rakitić je u drugom dijelu prošle sezone prešao iz Seville u saudijski Al-Shabab, s kojim je sada raskinuo ugovor kako bi se priključio Hajduku. Nosit će dres s brojem 11. Svečano predstavljanje bit će danas na konferenciji za medije u 19:30 u Bijelom salonu.

Rakitić još nije ni predstavljen, a već izlaze neki detalji iz njegove prošlosti. Ovoga puta se radi o činjenici da je u više navrata isticao da navija za Dinamo pa se godinama mislilo kako uopće nije ni moguće da Rakitić dođe u Hajduk. "Naravno da bih volio zaigrati za Dinamo. Od dječačkih dana volim Dinamo, svi u obitelji navijaju za Dinamo. Prošlo ljeto mi je bila čast nastupiti protiv Modrih", govorio je 2006. Rakitić.

"Prva nogometna ljubav bio mu je Dinamo! Ja navijam za Dinamo, svi moji Slavonci su za modre", dodao je nedugo zatim Rakitićev otac Luka u jednom razgovoru za švicarske medije. Na kraju se ipak ostvarila želja Hajduka stara skoro deset godina, na kojoj od vremena Rakitićeve najveće slave rade njegov kum, poznati splitski ugostitelj Marko Bralić-Keto i igračev prijatelj Mario Milić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.