Saudijski klub se od Rakitića oprostio porukom

Foto: Hajduk.hr

IVAN RAKITIĆ je nešto prije ponoći potpisao ugovor s Hajdukom do kraja sljedeće sezone uz opciju dodatnog produljenja za još jednu sezonu. Rakitić je stigao u Split oko 16 sati, a bit će svečano predstavljen na konferenciji za medije, čiji je početak zakazan u 19.30 sati u Bijelom salonu. Rakitić je drugi dio prošle sezone proveo u Saudijskoj Arabiji, igrao je za Al Shabab, koji se od njega oprostio s tri riječi:

''Hvala Ivan Rakitić", poručio je saudijski klub.

Navijači saudijskog kluba komentirali su Rakitićev odlazak. Ovo su samo neki od komentara. 

"Slava Alahu. Igrač koji je daleko od razine saudijske lige." "Neka nam Alah da nekog još boljeg igrača od Rakitića." "Hvala ti Raka na svemu." "Rakitić se uvijek žestoko borio za naš klub. Hvala mu." "Bio je najbolji igrač u našem klubu." "Ovdje počinje kraj saudijske lige."

Najtrofejniji igrač koji je ikad došao u SHNL

Rakitić je odigrao 323 službene utakmice za Sevillu, 310 za Barcelonu, preko 100 za Schalke 04, a na početku karijere nastupao je za Basel. U drugom dijelu prošle sezone prešao je iz Seville u saudijski Al-Shabab s kojim je sada raskinuo ugovor kako bi se priključio Hajduku gdje će nositi dres s brojem 11.

Raktić je bio jedan od ključnih igrača u osvajanju srebra s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Osvajač je Lige prvaka s Barcelonom, osvajač UEFA Superkupa, dvostruki osvajač Europske lige sa Sevillom, četiri osvojene La Lige, četiri Kupa Kralja, dva španjolska Superkupa, osvojeno Svjetsko klupsko prvenstvo, Kup Švicarske, Kup Njemačke... 

Najtrofejniji je igrač koji je ikada stigao u SuperSport HNL.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.