Trpio batine cijeli meč pa šokirao protivnika. Pogledajte boksački nokaut godine

Screenshot: X

SINOĆ je održan boksački spektakl na Floridi, a kao glavna borba predvodio ga je okršaj Mikea Perryja i Jakea Paula. Paul je slavio tehničkim nokautom u šestoj rundi, a meč je prekinut nakon što se Perry treći put našao u nokdaunu. Postao je potpuno bezopasan za Paula pa je sudac odlučio da nema smisla nastaviti.

U sjeni ove borbe, veliku pažnju na sebe je privukao Lucas Bahdi (17-0). 30-godišnji Kanađanin slavio je protiv Ahstona ‘‘H20‘‘ Sylvea (11-1-0) i to na spektakularan način. Već sada je jasno da se radi o najboljem nokautu godine, osim ako se ne dogodi nešto čudesno do istekao 2024.

Strašan nokaut

Sylve je vodio cijeli meč, izvjesno je da je uzeo svih pet rundi. Izgledalo je kao da 20-godišnjak na korak od 12. pobjede u karijeri, a onda je u drugoj polovici šeste runde sijevnula moćna desnica Bahdija.

Oba boksača su istovremeno plasirala desni kroše, ali Bahdijev udarac je bio opasniji. Sylve je zateturao, a Bahdi je na to dodao još jedan odličan udarac desnicom i precizan lijevi kroše. Sylve je pao kao pokošen, a sudac označio kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.