Zubac i Šarić se tukli u noćnom klubu u Grčkoj? Pojavile se snimke i fotke

Screenshot: X

NA INTERNETU su se pojavile snimke na kojima se nalaze hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac. Na društvenoj mreži X bili su objavljeni videozapisi na kojima se vidi kako su se Zubac i Šarić fizički sukobili s nepoznatim ljudima, a prema autoru objave, taj se sukob dogodio u jednom noćnom klubu u Ateni. 

Objava sa spomenutim videozapisima je u međuvremenu obrisana, no Index je u posjedu snimke, a na istoj društvenoj mreži može se pronaći još nekoliko objava koje govore o spomenutom sukobu, do kojeg je došlo u večeri nakon poraza od Grčke. Indexu je potvrđeno da su košarkaši dobili slobodno jer se s reprezentativne akcije nisu vraćali u organizaciji Saveza već samostalno. 

U objavama na X-u navodi se da su u sukobu sudjelovali Zubac, Šarić i "još neki hrvatski košarkaši", a navodno su se sukobili s nekoliko lokalaca. Na jednoj fotografiji vidi se kako Zubac na koljenu ima krvi. Daljnju eskalaciju sukoba navodno su spriječili izbacivači.

Poslali smo upit HKS-u, tajnik je zatečen

Index je poslao službeni upit Hrvatskom košarkaškom savezu oko ove situacije, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo. Također, nazvali smo i tajnika HKS-a Josipa Vrankovića, koji je rekao da mu je to prvi glas i da je zatečen te da nema komentara dok ne sazna o čemu se točno radi.

Podsjetimo, hrvatska košarkaška reprezentacija proteklog je tjedna u Grčkoj sudjelovala na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre. Posljednju utakmicu na turniru hrvatski košarkaši odigrali su u nedjelju, kada su u finalu poraženi od domaćina i tako ostali bez nastupa u Parizu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.