Biden: Na Trumpovom skupu je ubijen otac koji je štitio svoju obitelj

Foto: Facebook

UMIROVLJENI vatrogasni zapovjednik Corey Comperatore ubijen je tijekom pokušaja atentata na bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.

"Bio je otac koji je štitio svoju obitelj od ispaljenih metaka", napisao je Joe Biden na svom službenom predsjedničkom profilu, odajući počast 50-godišnjem Coreyu Comperatoreu koji je na skupu bio sa svojom obitelji.

Comperatorea su članovi obitelji opisali kao heroja koji je poginuo štiteći svoje kćeri.

"Ono čemu su moje drage djevojke morale svjedočiti je neoprostivo", napisala je njegova supruga Helen Comperatore na Facebooku.

Comperatore je bio jedan od preko 10.000 ljudi koji su prisustvovali Trumpovom skupu u gradu Butleru.

"Trumpov skup u Pennsylvaniji odnio je život mog brata, Coreya Comperatorea. Mržnja prema jednom čovjeku oduzela je život čovjeku kojeg smo najviše voljeli", rekla je sestra žrtve u objavi.

Prema izvješću Pittsburgh Post-Gazette, Comperatore je prethodno bio šef dobrovoljnog vatrogasnog društva grada Buffalo.

Guverner: Umro je kao heroj

Guverner Josh Shapiro kaže da je naredio da se zastave spuste na pola koplja u spomen na Comperatorea. 

Comperatore je umro kao heroj, rekao je guverner.  "Njegova žena mi je ispričala da se bacio na svoju obitelj kako bi ih zaštitio", rekao je Shapiro.

Comperatore je iza sebe ostavio suprugu i dvije kćeri. "Corey je bio tata", rekao je Shapiro.

"Corey je bio vatrogasac. Corey je išao u crkvu svake nedjelje. Corey je volio svoju zajednicu, a posebno je volio svoju obitelj", dodao je.

Shapiro ga je opisao "kao strastvenog pristašu bivšeg predsjednika".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.