Mačak koji je ostao bez mlađeg brata svaki dan posjećuje njegov grob

Screenshot: TikTok/@taliarycroft

GUBITAK bliskih članova obitelji bolan je za sve, a to uključuje i naše kućne ljubimce. Iako neki ljudi smatraju da su mačke ravnodušne životinje, snimka koju je na TikToku podijelila vlasnica mačaka, Talia Rycroft, pokazuje suprotno.

Njezini ljubimci, mačak Bear i njegov mlađi brat Boo, bili su nerazdvojni sve dok Boo nije uginuo početkom lipnja ove godine. Rycroft i njezina obitelj pokopali su Booa u dvorištu, a Beara je toliko pogodila smrt mlađeg brata da se odbio maknuti s groba.

@taliarycroft Someone give me thr WHOLE box of tissues im so sad 🤍🖤 #fypシ゚viral #fyp #foryoupage #foryou #cat #sad #viral #viraltiktok ♬ Let time pass - Melia

Na prvoj snimci koju je Rycroft podijelila, možemo vidjeti kako Bear leži na grobu, dok na drugoj snimci vidimo kako se igra i kopa grob. Iako je njegova vlasnica prvotno mislila da Bear kopa zemlju jer treba obaviti nuždu, ubrzo je shvatila da samo želi vidjeti svog brata.

@taliarycroft My heart cant take this pain anymore #fyp #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #fypage #catsoftiktok #cat #viral ♬ In the Forest - Lesfm & Olexy

"Moje srce ne može podnijeti ovu bol", napisala je vlasnica u opisu jedne snimke, a s njom su se složili brojni gledatelji koji su pisali da su ih snimke rasplakale.

No, Bearova priča dobila je sretan završetak. Njegovi vlasnici su mu početkom ovog mjeseca nabavili novog mačića, nazvanog Max, kojeg je odmah prihvatio. Njih dvojica sada su najbolji prijatelji.

Mačak Bear i njegov novi brat Max Screenshot: TikTok/@taliarycroft

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.