Ovo je lice psića koji je udomljen pa vraćen jer ne zna obavljati nuždu

NEDAVNO udomljeno štene vraćeno je u sklonište Animal House Shelter, u SAD-u, nakon što su njegovi novi vlasnici shvatili da ne zna da se nužda obavlja izvan kuće. Osoblje skloništa podijelilo je na svom TikTok profilu priču o malenoj Lilah koja im je vraćena zbog ovog bizarnog razloga.

Žena koja radi u skloništu objasnila je da su im udomitelji vratili Lilah jer su imali problema s time da je nauče kako pravilno obavljati nuždu. Dodala je da je prvu večer nakon što je vraćena Lilah samo sjedila u kavezu sa svojom omiljenom igračkom u ustima i cviljela.

"Ja sam samo štene. Mislila sam da sam našla svoj zauvijek dom", stoji u opisu videa.

@animalhouseshelter Sweet baby Lilah thought she found her forever home 😭 please share to help us find her a family that will teach her and love her like she deserves. #illinois #huntley #adopt #nokillshelters #dogsoftiktok #shelterdogsneedlove #nodogleftbehind #adoptfosterrescue #volunteer #donate #typ #foryoupage #nonprofit #longtermresidents #shelterpetsoftiktok #adoptme #shelterdogs ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] - Billie Eilish

Osoblje skloništa reklo je kako su udomitelji na samom početku obaviješteni da pas još uvijek nije naučen na obavljanje nužde. Znali su i da se zbog toga "nezgode" s Lilah događaju barem dva puta na dan.

"Što nije u redu s ljudima? Ona je beba", "Volontiram i nebrojeno su me puta pitali je li pas naučen na obavljanje nužde u kući. To je vaš posao, a ne moj" i "Kako možeš vratiti životinju u sklonište? Nikada to ne bih učinio", bili su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.