Retriver je doznao da ne ide na ljetovanje s obitelji. Pogledajte kako je reagirao

Screenshot: TikTok

PSI obožavaju naše društvo kamo god krenuli, a odlazak na ljetni odmor nije izuzetak. Reakcija zlatnog retrivera koji je saznao da njegovi vlasnici odlaze na ljetovanje bez njega, rastužila je brojne pratitelje. Pas Wally bio je vidno rastresen kada je saznao da će vlasnici na putovanje krenuti bez njega, a on će morati ostati u kući majke svoje gazdarice.

Na svom TikTok profilu, vlasnica retrivera je podijelila trenutak u kojem mu je rekla da ga ostavlja na čuvanju do petka kada će se vratiti s ljetovanja. Wallyju se ova informacija nimalo nije svidjela, pa je počeo skrivati glavu i izbjegavao je njezin pogled.

U snimci, ona ga uvjerava da će sve biti u redu i da će se uskoro vratiti po njega. Kako bi ga umirila, nabraja mu dane koji će proći do ponovnog susreta. Uvjerava ga da će mu kod njezine majke biti zabavno i da se ne mora brinuti, te mu na kraju govori da će joj nedostajati.

@wally.meets.world To be fair this is how I feel about leaving him too 💔#goldenretriever #dogs #doglovers #dogsarefamily #cutedog #saddog #dogmom ♬ original sound - Wally Dog 🐾

Kratki video prikupio je brojne reakcije pratitelja pa je u jednom danu dobio čak 99.000 lajkova.

"Ovo je najtužnija stvar koju sam vidjela", "Bilo bi bolje da psa povedete na odmor sa sobom", neki su od komentara na nastalu situaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.