U Splitu se iduće godine otvara Veterinarska bolnica

Foto: Shutterstock

U poslovnom centru splitskog naselja Dračevac bit će smještena veterinarska bolnica površine 750 četvornih metara, namijenjena zdravstvenoj skrbi o psima, mačkama i drugim životinjama. Imat će četiri suvremeno opremljene operacijske dvorane, doznaje se u veterinarskoj grupaciji Vetti Group.

Planiramo u veterinarsku bolnicu uložiti više od dva milijuna eura, rekli su Hini u Vetti Grupi, napominjući da je potpisan ugovor o zakupnini prostora. Otvaranje bolnice planirano je početkom iduće godine.

Veterinarska bolnica u Splitu imat će najmoderniji CT uređaj, četiri suvremeno opremljene operacijske dvorane, osam soba za preglede i konzultacije, odvojenu čekaonicu za mačke te zasebnu prostoriju za utjehu u najtežim trenucima oproštaja.

Imat će i stacionar i 24-satnu njegu pasa, mačaka i drugih životinja s postoperativnom skrbi. U bolnici će se također moći obavljati ultrazvučne pretrage, radiologija, kirurške obrade i zahvati, laboratorijske pretrage, stomatološke obrade, oftalmologija, endoskopija, gastroskopija i širok spektar veterinarskih usluga.

To je druga takva veterinarska ustanova u Hrvatskoj. U Zagrebu je u prosincu prošle godine otvorena Klinika za pse, mačke i ostale životinje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.