Želite nabaviti psa? Zanimljivo predavanje nudi odgovor na sva pitanja koja imate

Foto: EPA

UDRUGA za dobrobit i zaštitu životinja Indigo organizira tribinu namijenjenu budućim vlasnicima pasa i svima onima koji razmišljaju o nabavci novog člana obitelji, ali nisu sigurni je li pas pravi odabir.

Ova interaktivna tribina održat će se u srijedu, 10. srpnja 2024. godine, s početkom u 19 sati, na adresi Radnička 9, Rakitje. Cilj predavanja je obuhvatiti sve aspekte odgovornog vlasništva nad psima, od odabira pravog ljubimca do odgovorne brige za njega.

"Važno je osvijestiti potencijalne, ali i postojeće vlasnike pasa o činjenici da pas iziskuje određene neizbježne troškove, po potrebi posebnu skrb i njegu te dodatna ulaganja kako bi živio u optimalnim odnosima sa svojom obitelji", kažu iz Indiga.

Teme tribine obuhvatit će odabir psa, odnosno kako pronaći savršenog četveronožnog prijatelja za vašu obitelj, sve što se tiče brige o psu (od hranjenja, preko šetnje i zdravlja, do socijalizacije), te što znači biti odgovoran vlasnik i osigurati sretan i zdrav suživot sa psom.

"Na tribini ćete dobiti sve potrebne informacije koje će vam pomoći da donesete informiranu odluku o tome je li pas pravi odabir za vas i vašu obitelj. Također ćete naučiti kako pravilno brinuti o psu kako bi on bio sretan, zdrav i dobro socijaliziran član obitelji", dodaju organizatori.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite saznati više, javite se Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo putem Facebooka ili na e-mail udomitelj.indigo@gmail.com. Također, svi zainteresirani mole se da najave svoj dolazak na tribinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.